Verzending en retour

Verzending van je pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling verzonden met PostNL. Ook tijdens carnaval doen we bestellingen op de bus, maar wil je zeker zijn dat je bestelling voor carnaval wordt bezorgd, bestel dan op tijd! Grotere pakketjes worden via een externe distributeur verzonden. Over het algemeen zullen zij bestellingen ook binnen 1 werkdag de deur uit doen.

Let op! Voor de eerste Knuffelbier bestellingen (november/december 2017) gelden andere levertijden. Huidige levertijden zijn te vinden op de productpagina van Knuffelbier.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, vervoerskosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht. We raden aan al je artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Je pakketje wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling, of mankeert er iets aan het bestelde product? Neem dan eerst even contact op via: webshop@lammefrans.nl. We zullen dan proberen een passende oplossing voor je te vinden. Je ontvangt dan ook het retouradres, afhankelijk van de producten die je wilt retourneren. Grotere pakketjes worden namelijk vanuit een ander adres verzonden dan brievenbuspost, dus zo weet je zeker dat je je retourzending naar het juiste adres hebt verstuurd.